Reliable Network

Vårt nätverk stöds av premium bandbreddsladdare och har överflödiga länkar till alla våra strömbrytare. Resultatet är ett kraftfullt, pålitligt och fullständigt redundant nätverk med 100% uppetidsgaranti.


Our Premium Carriers

Malmö Cloud. använder tre av de största premium-Tier-1-nätverksbärarna för optimal prestanda och diversifiering av rutter. Våra leverantörslistor inkluderar Level3, Telia, Cogent och Zayo / Abovenet.

Internet Exchanges

Malmö Cloud. är ansluten till den största Internet Exchange NYIIX och AMS-IX NY i New York. Vid denna utbyte har vi direkt peering setup med Google, Microsoft, Amazon, Netflix, Hurricane Electric, RETN Ltd, Internap, Globenet, Dropbox, Akamai, Linkedin, OpenDNS, Dell, Brasilien Telecom, Bharti Airtel Ltd, Anexia, IX Reach, cPanel , Embratel, Emirates Telecommunications, OVH, Peer1, Softlayer, Pulsepoint och många fler.

Public Network

Malmö Cloud. offentlig nätverksinfrastruktur säkerställer att varje server har en full kapacitet 1GB-anslutning på en kraftfull fullständig redundant växlingsarkitektur.

Private Network

Malmö Cloud. privat backend-nätverk ger kunder med flera tjänster möjligheten att sammankoppla sina tjänster med obegränsat bandbredd på en kraftfull och fullständigt redundant isolerad omkopplingsarkitektur.IPv6 Support

Malmö Cloud. service och nätverksinfrastruktur har fullt stöd för IPv6-protokollet. Varje server levereras med IPv6 för att säkerställa en smidig övergång till det nya protokollet för alla befintliga och nya kunder.

Network Infrastructure

Malmö Cloud. nätverksinfrastruktur har byggts med hjälp av den senaste tekniken för nätverksbyte och routing, kombinerad med flera premium-bärare och flera premium IX-anslutningar för att säkerställa att vi kan upprätthålla högsta servicekvalitetshastighet och pålitlighet. 

 

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.
Confucius

Vad våra kunder tycker om oss